ANTMODERN DE TEDAVİLER HEP

Uygun
Hijyenik
Özenli
Efektif
Özel
Teknolojik
Dinamik
Rahat
Özenli Kaliteli
Konforlu
Güvenilir
Profesyonel
Dayanıklı
Keyifli

Değişime Sadece Bir Adım Uzaktasınız!

Randevu Al

Neden Antmodern Tercih Etmelisiniz? Gerçek bir Gülümseme İnsan İfadesinin En Eşsiz Halidir

Antmodern Diş Polikliniği ailesi olarak size diş hekiminize tamamen güvendiğiniz ve muayene ortamımızın tadını çıkaracağınız rahat bir deneyim sunmak misyonumuzdur.Mesleğimizin doğası gereği her zaman sağlığınızın ön planda olduğu güzel ve estetik bir gülüşün herkesin hakkı olduğuna inanıyoruz. Bu anlamda her hastamıza özel ödün vermeden, kaliteli bir hizmet sunma amacıyla başlayan bu yolculuğumuza hoşgeldiniz!

İmplant tedavisi öncesi ilgili bölgeye lokal anestezi uygulanır. Bu nedenle hastanın işlem süresinde acı ve ağrı hissetmesi söz konusu olmaz.

Tıpkı kalıcı dişlerde olduğu gibi süt dişleri de tedavi edilmelidir. Süt dişlerinde ilerleyen rahatsızlıklar daimi dişleri de olumsuz etkilemektedir.

Ortodontik tedavilerde yaş sınırı yoktur. Fakat dişlerin büyümesi ve çene gelişimi dikkate alındığında erken yaşta başlanan tedaviler, gelecekte oluşabilecek sorunların büyük ölçekte önüne geçer.

Hastalarımızın Google üzerinden gönderdiği yorumlar bizi her gün daha iyi hizmet vermeye yönlendiriyor.

ISO Belgelerimiz ve Sertifikalarımız ile Dünya Standartlarında en yüksek kalite ve teknoloji ile güvenirliğimizi en üst seviyede tutmaya özen gösteriyoruz.

Ant Modern

Planlı tedavi süreci, deneyimli doktorlar ve sağlık ekibi

Tüm tedavilerimizde %99 başarılı sonuç

Tüm süreçlerde yanınızdayız

Tedavinizin her yönünü istediğiniz gibi kontrol edin

Ant Modern Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

ULUSLARARASI SAĞLIK TURİZMİ SERTİFİKASI

Antmodern, Uluslararası Sağlık Turizmi ve Sağlık Tesisi gerekliliklerine ve Yönetmeliğin genel ilkelerine uygun olarak Uluslararası Sağlık Turizmi Yönetmeliği kapsamında faaliyet göstermeye resmi olarak yetkilidir.

Ant Modern Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

Implantsız Antalya'nın en fazla Invisalign tedavisi uygulayan kliniği Antmodern'de Gülüş Tasarımı' çok rahat!

Estetik bir gülümseme ile Etkileyici İz Bırakın Tel taktırmadan, implantsız, hijyen ve ağrı problemi yaşamadan, eksik dişlerin yerini implant ile doldurma zahmetine girmeden profesyonel bir ortodonti tedavisiyle invisalign ile gülüş tasarımı yaptırmanın ayrıcalıklarını fark edin! Özgür, Sağlıklı ve Estetik bir gülümseme sahibi olmanın günümüz teknolojileri göz önünde bulundurulduğunda bir çok yolu var. Ancak her gülümseme özeldir ve özel bir gülüşü restore etmenin yolu özel bir gülüş tasarımı ve tedavi planıdır. Invisalign ve iTero teknolojisi sayesinde hayattan kopmadan ve sınır tanımadan özel olmak mümkün. Bırakın özgür gülümsemenüzün güzelliği yüzünüze yansısın! Kalite asla tesadüf değildir, bir gülüşü baştan oluşturmak veya kaliteli şekilde restore edebilmek tecrübe, zaman ve teknoloji gerektirir. Şimdi 'Teklif Alarak' bu aya özel fırsatlardan yararlanabilirsiniz!

Yetkili Tedarikçi

Öncesi ve Sonrası Fotoğrafları

Fotoğrafların ortasındaki beyaz çizgiyi kaydırarak hastalarımızın tedavi öncesi ve sonrası görünüşlerini karşılaştırabilirsiniz.

Gülüş Galerisi
Before
After
Before
After
Before
After

Hastalarımızdan Gelen Google Yorumları

Hastalarımızın değerli düşünceleri çok önemlidir. Dilerseniz Google üzerinden gerçek hastalarımız tarafından yapılan yorumları inceleyebilirsiniz. Sizin değerli düşüncelerinizi de okumaktan memnuniyet duyarız.

Arama Talep Formu Başarıyla Gönderildi. En Kısa Zamanda Geri Dönüş Sağlayacağız

Arama Talep Formu Gönderimi Sırasında Bir Hata Oluştu

Profesyonel Doktorlarımız

Gerçekleştirdiğimiz Tedavileri Keşfedin!

Kliniğimizde size en uygun tedaviler size özel planlamalardan sonra özenle oluşturulur. Eğer nasıl bir tedaviye ihtiyacınız olduğundan emin değilseniz, E-Konsültasyon formunu doldurarak diş kliniği'mizden ücretsiz profesyonel görüş alabilirsiniz.

E-Konsültasyon

Tedavi Sürecinizi Önceden Bilmek Doğal Hakkınız.

Her insanın ağız ve diş yapısı tıpkı parmak izi gibi farklıdır. En doğru tedavi başlangıcı bir tedavi planı oluşturmaktır. Uygulanan tedavi biçimi ve süresi, malzeme miktarı ve kalitesi gibi bir çok farklı etken tedavi planının çıkarılmasında rol oynar. Bütün hastalarımıza öncelikle tavsiyemiz Antmodern'e gelerek ön muayene olmalarıdır. Invisalign tedavisi sayesinde tedaviniz henüz başlamadan ön muayene sürecinde gülüş tasarımı sonunda nasıl bir değişime kavuşacağınızı dijital ortamda görmek en doğal hakkınız.

Randevu Talebiniz Başarıyla Gönderildi. En Kısa Zamanda Dönüş Sağlayacağız

Randevu Talep Formu Gönderimi Sırasında Bir Hata Oluştu

Bize Randevu Talebinizi İletin, Sizi Arayalım!

Antalya'nın en yoğun talep alan kliniklerinden biri olan Antmodern'de randevularınız, sizinle iletişime geçildikten sonra size özel olarak en uygun zaman için bizim tarafımızdan ayarlanır.

Önemli Gelişmeler

En güncel blog içeriklerine kartları kaydırarak göz atabilirsiniz